TESTTEAM

Waarom een testteam?

Om de kwaliteit van de wielen te waarborgen hebben wij een testteam opgericht. Het testteam, bestaande uit (ex)-professionele wielrenners, zorgen ervoor dat de wielen al voor u worden getest. Hierdoor weet u precies hoe de rijstijl van onze wielen wordt ervaren. Mede door ons testteam zijn wij er 100% zeker van dat wij betrouwbare, kwaliteitwielen afleveren aan u! De renners van het testteam zijn onderstaand weergegeven. Sommige testrijders zijn niet weergegeven, aangezien dit in conflict is met de sponsorverplichtingen die zij met hun ploeg hebben.

<b>Kelvin Bakx</b>

Kelvin Bakx

Kelvin Bakx is 21 jaar en is een veldrijder die uitkomt voor de Nederlandse selectie. Met een 13e plaats op het WK is hij de crosser van het Mistral testteam die het materiaal beoordeeld.

“De Mistral wielen hebben een perfecte wegligging. Hierdoor kan ik elke bocht goed aansnijden, zelfs in de modder!”

<b>Rob van Broekhoven</b>

Rob van Broekhoven

Rob van Broekhoven is 22 jaar en komt uit voor de opleidingsploeg van Lotto NL Jumbo, namelijk team Lotto NL-Jumbo- De Jonge Renner. Vanuit hier probeert hij door te groeien naar het professionele niveau.

“De wielen bollen heerlijk, zien er goed uit en geven me moraal op training!”

<b>Sjoerd van Ginneken</b>

Sjoerd van Ginneken

Sjoerd van Ginneken is professioneel wielrenner bij team Roompot Nederlandse Loterij. Sjoerd is bij uitstek de meest geschikte tester voor Mistral Wheels.

“Stijve wielen die er ook nog eens top uitzien!”