TIPS

Gebruik van Mistral Wheels

Bij het gebruik van carbon wielen komen een aantal belangrijke aspecten om de hoek kijken. Wij geven hierbij tips om ervoor te zorgen dat u het ultieme rijplezier uit Mistral Wheels kan halen!

<b>Schoonmaken</b>

Schoonmaken

Maak uw carbon wielen altijd goed schoon! Zeker als u in de pekel of slecht weer hebt gefietst. Laat ze ook niet buiten staan en zorg ervoor dat ze veilig worden opgeborgen.

<b>Remblokken</b>

Remblokken

Het is belangrijk om de juiste remblokken te monteren. Wij adviseren u het liefst zachte carbon remblokken, zodat uw wielen minder hard slijten en beter remmen. Wij adviseren u SwissStop Flash Pro Black Prince remblokken. Met deze remblokken slijten uw remranden het minst.

<b>Slag in het wiel</b>

Slag in het wiel

Als u op een nieuwe carbon wielset rijdt kan het altijd voorkomen dat er op het begin een slag in het wiel komt. Dit komt doordat de nippels zich nog in de velg moeten zetten. Als dit het geval is adviseren wij u om een bezoek te brengen aan de fietsenmaker. Die kan dit binnen vijf minuten verhelpen. Indien er andere schade dan een slag in het wiel opdoet aan uw wiel, raden wij u aan om contact op te nemen met ons.